top of page

AYOUB KHAMMOUS

Nascut a Guissona (Catalunya) 

el 1998.  Formador titulat a l'Ateneu de Nou Barris. Formador de malabars. Responsable de circ artístic i de relacions institucionals. Estudiant de 1er curs del Grau Superior d'Integració Social. 

RAFA ARENCÓN. Nascut a Reus (Catalunya) el 1969. Formador titulat a l'Ateneu de Nou Barris. Llicenciat en Dret i professor de secundària.

Responsable dels tallers i d'activitats interculturals.  

AHMED EL OUAHABI. Nascut a Ain Hdid (Marroc) el 1997. Formador titulat a l'Ateneu de Nou Barris. Formador d'equilibri i acrobàcia. Responsable de l'escola de Circ Comunitari. Estudiant de 2on curs del Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives.. 

DAVID LLIVERIA. Nascut a Tortosa (Catalunya) el 1997. Formador de malabars i clown. Estudiant de 4rt curs d'Arquitectura a la URV.

XAVI GARCÏA. Nascut a Reus (Catalunya) el 1999. Formador de diàbolo. Estudiant del curs de Formadors a l'Ateneu de Nou Barris i del 1er curs del Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives. Responsable del programa de voluntariat. 

Som un projecte nascut dins l'Agrupament Scout Jonatahn Daniels. Fem servir les arts del circ com a eina educativa, d'inclusió social i per transformar la realitat injusta.

bottom of page